Vamvas

IT Systems & Services

Νέα

 

  • Security patches για προϊόντα VMware

    Σε αυτήν τη λίστα η VMware αναγράφει τα προϊόντα της που είναι ευάλωτα λόγω του πρόσφατου θέματος ασφαλείας Heartbleed.  Εκεί υπάρχουν και οδηγίες για τις απαιτούμενες ενέργειες.

  • Παράταση της υποστήριξης για Python 2.7

    Παράταση πέντε ετών πήρε η έκδοση 2.7 της γλώσσας Python έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη χρονική άνεση στους developers να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στη νεότερη σειρά 3.x με τρέχουσα την έκδοση 3.4.

  • Η Google σταματά την υποστήριξη του Internet Explorer 8 στα Google Apps.

    Όπως ανακοίνωσε η Google, σταματά η υποστήριξη του Internet Explorer 8 για τις εφαρμογές της όπως Mail, Calendar ή Reader.  Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχουν οι χρήστες του συγκεκριμένου browser στα Windows XP μια που η Microsoft δεν προσφέρει νεότερη έκδοση του Internet Explorer για αυτό το λειτουργικό.

    Μία λύση είναι η χρήση ενός άλλου προγράμματος περιήγησης, πχ. Firefox, Opera ή Chrome.  Ακόμα καλύτερη λύση θα είναι η μετακίνηση στην τρέχουσα έκδοση των Windows μια που τα Windows XP πλησιάζουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

  • Κυκλοφόρησε το VirtualBox 4.2

    H Oracle έθεσε σε κυκλοφορία την έκδοση 4.2 του VirtualBox η οποία υποστηρίζει σαν host ή guest λειτουργικό τα Windows 8, Mac OS X 10.8 και Oracle Linux 6.3.

    Για προσωπική, μη εταιρική χρήση υπάρχει και το "Extension Pack" το οποίο προσθέτει υποστήριξη USB 2.0 και πρόσβαση μέσω RDP στις virtual machines.

 

Vamvas
IT Systems & Services

Email: info@vamvas.net

Τηλ.: 2310 403848
Φαξ: 2310 403849
Κινητό: 6932 601640